Pritrdilo PZVPritrdilo z vijakom

Pritrdila PZV se uporabljajo za pritrjevanje izolacijskih plošč na montažne konstrukcije, kot so les, OSB plošče, cementno vlaknene plošče, pločevina …

Lastnosti:

  • kakovostno vijačno sidro,
  • visoka odpornost pritrdila na UV žarke,
  • vgrajevanje sidra brez predhodnega rezkanja izolacije za umik glave pritrdila v izolacijo z orodjem PZV,
  • preprosta in hitra vgradnja,
  • za preprečevanje toplotnih mostov (0,00 W/K),
  • za izravnavo površine izolacije,
  • možna uporaba s pritisnimi ploščicami, s katerimi povečamo pritrdilno površino.

Tehnični podatki

  • Premer vijaka 5 mm
  • Premer glave 60 mm
  • Sidrna globina 30 mm
  • Točkovna toplotna prevodnost 0,00 W/K
PZV Za debelino izolacijske plošče Pakiranje
Poglobljeno sidranje - PZV Orodje Površinsko sidranje Karton Paleta
Pritrdilo mm Dolžina pritrdila z vijakom Debelina mm Debelina mm kos kos
PZV 15 75 mm   20 - 30 200 12000
PZV 30 90 mm 70 - 90 40 - 60 200 12000
PZV 60 120 mm 100 - 120 70 - 90 200 6400
PZV 90 150 mm 130 - 150 100 - 120 200 6400
PZV 120 180 mm 160 - 180 130 - 150 200 4800
PZV 150 210 mm 190 - 210 160 - 180 200 4800
PZV 180 240 mm 220 - 240 190 - 210 200 3600
PZV 210 270 mm 250 - 270 220 - 240 200 3600

F. Leskovec d.o.o.

Šentjošt 16

SI-1354 Horjul

info@leskovec.si

t: +386 1 754 01 21
f: +386 1 754 01 22

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in delovanje spletne strani.

Preberi več

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Ilirija d.d.